Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля за съвет

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моля за съвет

Здравеите алфисти!Имам силно тракане(като на дизел) в дясната глава при ниските обороти-до1800,на 2000 затихва.Знае ли някои какво ме шашка?Alfa33-1.3,1993g.

"На където и да се въртиш-задника ще ти е от зад".Нашенска мъдрост.Тоест,като свалиш главата,ще си проличи.Няма друг начин,но явно е или хидравличен повдигач или по лошото биелен лагер.Каквото и да е-мотора долу.Иначе Точно това правя в момента.утре ще качвам мотора.Ако имаш нужда от помощ съм насреща
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy
      "На където и да се въртиш-задника ще ти е от зад".Нашенска мъдрост.Тоест,като свалиш главата,ще си проличи.Няма друг начин,но явно е или хидравличен повдигач или по лошото биелен лагер.Каквото и да е-мотора долу.Иначе Точно това правя в момента.утре ще качвам мотора.Ако имаш нужда от помощ съм насреща
      Благодаря братле,карам я ве4е 30000 така,но мисля да те послушам и да отворя боксера.Единствено ме притеснява,4е не знам каква е хлабината на клапана,когато повдига4а е изпразнен.Имам нови клапани,но маи ще трябват и повдига4и

Comment

Задължително смени и повдигачите. Почти убеден съм, че те всъщност тракат.
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Kris е прав.моята току що я запалих.Мърка като коте.Ако ще сваляш сам мотота,а не си го правил,като мене,махни тръбичката за наливане на маслото и ремъчната шайба.Тръбата излиза с гумен чук Това ще те облекчи и предпази от глупости.Лично аз имах скъсани кабели на сондяата и счупих клемата на импулсния датчик.Абе хайванска работа.Успех!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy
            Kris е прав.моята току що я запалих.Мърка като коте.Ако ще сваляш сам мотота,а не си го правил,като мене,махни тръбичката за наливане на маслото и ремъчната шайба.Тръбата излиза с гумен чук Това ще те облекчи и предпази от глупости.Лично аз имах скъсани кабели на сондяата и счупих клемата на импулсния датчик.Абе хайванска работа.Успех!
            А за повдигача и хлабината,това не те интересува!Когато заработи мотора повдигача сам обира хлабината.Това му е рабоата. Нали знаеш,че трябва да ги изпразниш всичкте ,преди да ги монтираш отново.Това е азбучна истина,но понякога се забравя и стават неприятни моменти

Comment

Working...
            X