Здравеите алфисти!Имам силно тракане(като на дизел) в дясната глава при ниските обороти-до1800,на 2000 затихва.Знае ли някои какво ме шашка?Alfa33-1.3,1993g.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Моля за съвет
Collapse
X
-
"На където и да се въртиш-задника ще ти е от зад".Нашенска мъдрост.Тоест,като свалиш главата,ще си проличи.Няма друг начин,но явно е или хидравличен повдигач или по лошото биелен лагер.Каквото и да е-мотора долу.ИначеТочно това правя в момента.утре ще качвам мотора.Ако имаш нужда от помощ съм насреща
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
-
Първоначално публикувано от mordohy"На където и да се въртиш-задника ще ти е от зад".Нашенска мъдрост.Тоест,като свалиш главата,ще си проличи.Няма друг начин,но явно е или хидравличен повдигач или по лошото биелен лагер.Каквото и да е-мотора долу.ИначеТочно това правя в момента.утре ще качвам мотора.Ако имаш нужда от помощ съм насреща
Comment
-
Kris е прав.моята току що я запалих.Мърка като коте.Ако ще сваляш сам мотота,а не си го правил,като мене,махни тръбичката за наливане на маслото и ремъчната шайба.Тръбата излиза с гумен чукТова ще те облекчи и предпази от глупости.Лично аз имах скъсани кабели на сондяата и счупих клемата на импулсния датчик.Абе хайванска работа.Успех!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohyKris е прав.моята току що я запалих.Мърка като коте.Ако ще сваляш сам мотота,а не си го правил,като мене,махни тръбичката за наливане на маслото и ремъчната шайба.Тръбата излиза с гумен чукТова ще те облекчи и предпази от глупости.Лично аз имах скъсани кабели на сондяата и счупих клемата на импулсния датчик.Абе хайванска работа.Успех!
Нали знаеш,че трябва да ги изпразниш всичкте ,преди да ги монтираш отново.Това е азбучна истина,но понякога се забравя и стават неприятни моменти
Comment
Comment